Jump to content
×
×
 • Create New...

Locgerp

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Locgerp

Steam Integration

 • Steam ID
  76561199037074847

Recent Profile Visitors

257 profile views
 1. Dat is inderdaad een leuk idee Hans, als je de lijst eventueel deelt. Ik mis het ook, in een scenario. Omroep maakt het toch veel realistischer.
 2. Echt schitterend! Zo iets vergt veel geduld. Maar het resultaat mag er wel wezen.
 3. Locgerp

  Lua scripting

  Dank je, heb je een pm gestuurd.
 4. Locgerp

  Lua scripting

  Goede avond allemaal, Ik wil graag weer aan een nieuw scenario beginnen. Daarbij zou ik graag lua script uitbreiden. Alleen als ik een tweede script in het "ScenarioScript" plak, dan werkt het eerste niet meer of andersom. Mijn vraag is, hoe kun je meerdere scripts op elkaar aan laten sluiten in een ScenarioScript?
 5. Dat zijn van mij, nog wat beginners foutjes. Ik ben niet zo op de hoogte van de serie nummers en samenstellingen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen die samenstellingen?
 6. Version 1.0.0

  202 downloads

  On this beautiful summer day you bring rock fans and other travelers to the annual KRAMROCK FESTIVAL that takes place in the stadium of Krammendijk. The ride is fairly quiet in the first part. But soon, train traffic is on the rise. And a problem arises, on the track near Miezerveen. You will have to pick up the stranded travelers, extending your ride go to Zevenbergen aan Zee. And thus brings everyone to their destination. The steam tourist train also runs in this season. With a bit of luck you might also come across these. Installation: install the rwp.fi
 7. Weer een knap stukje werk, en een mooie toevoeging
 8. Goede avond allemaal, Ik probeer het ns repaint pack te installeren, voor de ICE3 uit het pakket Munich-Ausburg. Maar het wil niet echt lukken. Ondanks dat ik precies alles uitvoer, zo als er beschreven staat in de handleiding. Je ziet wel de cabine van binnen maar buiten zie je dit, zie foto. En in de RSC folder het volgende zie tweede foto. Iemand een idee, wat ik fout doe?
 9. Maar als ik bijvoorbeeld de "Retro canvas route" aanschaf. Heb ik hem wel? Om dat daar de hippel afgebeeld staat in de NS kleuren geel/grijs.
 10. Bedankt voor de info Sjef
 11. Hallo allemaal, Zelf heb ik de NS 200 sik en de NS 500 in de kleur groen. Maar soms zie ik ze ook, in de NS geel/grijs kleur. Maar kan er eigenlijk nergens een repaint van vinden. Weet iemand waar dat mogelijk is? Het gaat om deze twee locs.
 12. Locgerp

  ATB in ICM

  Heb je op de toets "U" gedrukt om de ATB te activeren?
 13. Locgerp

  Flirt in de vroege morgen.

  De eerste ochtend trein.
 14. Locgerp

  Lua lezen

  Daar zou ik heel blij mee zijn Sjef, al vast bedankt.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy