Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×
  • 0

1700 in de maak voor trainsimulator?


ns_1758

Question

Beste mede hobbyisten,

 

Een tijdje geleden kwam ik op Railsim.nl foto's tegen van een 1700 die in ontwikkeling was, nu maak ik zelf geen gebruik van Facebook dus kan ik het project niet volgen en gezien dat de laatste update stamt uit januari 2020 vroeg ik mij af of hier nog aan gewerkt wordt. Zou iemand mij wellicht hier meer over kunnen vertellen?

 

Foto's zijn hier te zien:https://www.railsim.nl/forum_2012/index.php?topic=11320.0

 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Had je hier l gekeken?

Freeware

https://simtogether.com/files/category/233-ns-1600-1800-1700/

 

of hier

payware waar ook repaints voor zijn na 1700 

https://www.railtraction.eu/ns-1800.html

Repiants hiervoor

https://dutchsims.nl/viewtopic.php?t=53

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Ik zou als ik jou was @ns_1758 de 1800 van Railtraction nemen via de link die in het antwoord van Sjef staat. De freeware is welliswaar een 1700, maar van Wilbur Graphics en ik kan het mis hebben, maar ik heb gewoon slechte ervaring met WG (Wilbur Graphics). Kortom: ik vind dat die van WG erg schokkerig optrekt, om maar te zwijgen over de geluiden. Hij heeft ook geen ATB of dodeman.

 

De NS 1800 daarentegen is geen 1700, want zoals Sjef al aangaf: Er zijn repaints voor beschikbaar. Je rijdt dus met een 1600/1800, maar met het uiterlijk van een 1700. Deze heeft ATB en dodeman, maar wat ik van veel mensen hoor is dat de ATB van een 1800 alleen reageert op seinen van Railtraction.

 

Wat je neemt is jouw beslissing natuurlijk, maar ik wilde toch een beetje uitleg en advies geven.

Edited by Alola
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bedankt voor de antwoorden! Ik beschik al jaren over de 1800 van Railtraction maar deze loc is naar mijn mening outdated vanwege het gebrek aan een werkende ATB (functionerend met coha seinen),dodeman en de textures kunnen naar mijn mening wel een update gebruiken. Daarom heb ik veel interesse bij het project wat ik in mijn eerdere post heb laten zien. Een 1700 van Christrains zou geweldig zijn maar aangezien railtraction een partner is van Chris zie ik dat niet snel gebeuren?.

Edited by ns_1758
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy