Jump to content
×
×
 • Create New...

EsméevR

Moderators
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

EsméevR last won the day on April 3

EsméevR had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EsméevR

  repaint request

  Repaints maken is niet zo maar even gebeurd.. Het is een paar dagen werk als je het echt goed wil doen. Daarbij komt nog dat er op dit forum maar enkele mensen zitten die kunnen repainten, en ik ga er alvast niet aan beginnen, die energie steek ik liever in mijn eigen spul. Op DS zitten iets meer mensen die de vaardigheden hebben, je zou het daar kunnen vragen, maar ik denk dat je het echt zelf zal moeten doen. Als je de stappen logisch volgt stelt het echt niet veel voor.
 2. eeh.. Onhandig, dat ligt dan vooral aan jezelf hoor. Google earth geeft je in die 3D view de perfecte hoogtes aan, dan hoef je toch niets in te schatten? Dan hou je gewoon de maten aan die worden weergegeven en klopt het perfect.
 3. Nee dat weten we niet, want je geeft veel te weinig informatie. Screenshot, video? Wat doet de druk in je treinleiding en reservoir? Of is het de dynamische rem die wellicht blijft hangen? Rem volledig gelost en vast gehouden (quick release)? Lok-rem los?
 4. Mijn broertje werkt bij Stadler en sleutelt aan die dingen, hij ze noemt geen motorwagen, ze heten eigenlijk powerpack of aandrijfmodule ofzoiets. Maakt het nou echt zo veel uit?
 5. My point was. is it a bit of a modern PC? Older ones just won't do. And some routes are just very taxing, even on a new, high-end gaming PC. It would also help if you pointed out which route and scenario's, maybe other people can help you make it run smoother or something. Just demanding simpler scenarios the way you are doing isn't going to work out well. We have a lot of different people on these forums making all kinds of scenarios so...
 6. Ziet er netjes uit! Denk alleen wel dat een 2D-lamp mooier was geweest....
 7. Gebeurd mij ook wel eens, meestal voor de koffie... Wellicht heb jij een betere bron voor spoorboekjes? Ik heb daar maar weinig verstand van..
 8. Dat was niet de vraag, hij wil volgens ons echte spoorboekje werken. Check this page, you just have to find the right route but there's a full timetable when you click it, including train numbers. https://www.ns.nl/reisinformatie/download-dienstregeling
 9. Kijk eerst even goed na of je hem hebt! Dubbel geld uitgeven is zonde natuurlijk, je probleem kan ook een andere oorzaak hebben, ben geen expert met NL routes.
 10. Het ELAP is niet inbegrepen bij TS, en dit staat ook in de instructies van de Retro Canvas Route. Het zit echter bij enkele routes wel inbegrepen, waaronder enkele Duitse. Er zou ergens een map moeten staan railworks/assets/RSC/trainsimulator als ik het me goed herinner, heb je die? Je zou ook op Steam naar je DLC lijst kunnen kijken, daar zou het pakket ook tussen moeten staan.
 11. Heb je het European Loco and Asset Pack (ELAP) ook geïnstalleerd staan of aangekocht?
 12. Dan zul je Infrabel moeten bellen, niet de NMBS... Maar dit is een bekend euvel in TS, zoals al gezegd zou ik echt de laagste snelheid beide kanten ophouden en een extra snelheidsbord zetten. Met een extra sein kan je de boel aardig in de war schoppen, ook kans dat je remwegen dan niet meer haalbaar zijn met zware treinen, ik zou dat echt niet doen. Edit: En als je het sein niet ziet, en het zou om wat voor reden dan ook op rood staan in een scenario, is het meteen game over..
 13. Haha ja, dat valt echt niet mee, maar het geeft wel mooi resultaat. Gelukkig heb ik de lange stukken bovenleiding gehad, en zijn het vooral de rangeerterreinen nog nu. BR155 is leuk inderdaad. Gewoon goede, ouderwetse, Oost-duitse techniek. Een doos met HEEL VEEL vermogen erin gepropt zonder moeilijk te doen.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy