Jump to content
×
×
 • Create New...

dylanjohn10

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dylanjohn10

  Haperend beeld

  oke met een oude laptop had ik fps rond de 7. dan reed de trein in slow motion.
 2. dylanjohn10

  Haperend beeld

  andere muis evt. wat geeft fps aan.
 3. als ik deze melding krijg , dan is het meestal bij een scenario, met bv de verkeerde trein. of ik heb een update via coha of christrains gedaan. waardoor het scenario niet meer werkt . het ligt niet aan je systeem of instelling. ik heb bv alle schuiven teruggezet. en het systeem op laag gezet.
 4. de meeste nl routes hebben rwp bestanden. deze installeer je met utilities. deze zit in railworks. dus bv c://prgram files x86/steam/steamapps/common/railworks/utillities utillities kun je een snelkoppeling op je werkbalk onderaan zetten. en staan de nl routes bv niet meer op de oude harde schijf.
 5. top, een vraag doe je dit met blender. komt er nog meer van dit oude.
 6. het installeren met ts werkt niet. fout geeft aan ,cannot find central directory. geeft ook nog fout in de string aan. en ook win 32.
 7. dylanjohn10

  Toekomstige Plannen

  blender dat is gratis.
 8. is deze video van brttrainz.
 9. dylanjohn10

  Vertrektijd

  probeer hem eens 12:02. kijken of de 24 sec. weg zijn.
 10. in principe hebben de meeste routes dit pakket nodig. ook als je bv een route bij steam koopt. voordeel is, dat het bij sommige routes er wel in zit. Als je bv later een nl route download bv zuidwest nederland. dan heb je ook enkele pay ware routes nodig . de sale van dtg komt rond de pasen. ???? christrains heeft meestal rond de kerst. en welkom in ts.
 11. zonder dc, zal het scenario het ook wel doen of niet. hier een 8gb werkgeheugen, dus helaas pindakaas.
 12. dit doe ik ook en temp klapt er uit. wat zijn je specs pc. ook gebeurt het bij oudere scenarios of repaints. bij mij ook gebruiker, dan moet ik de pc herstarten. ts bv op c .

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy