Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

michaelvandermeer

Handcar Traveller
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About michaelvandermeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Via deze manier is het gelukt om de K-Trains Vectron 193 'op te roepen', bedankt!! En zo weet ik gelijk hoe ik andere treinen kan samenstellen... Nu de Loc zelf aan de praat krijgen!
  2. Zover ben ik nog niet in TSC, om zelf scenario's te maken of de (consist) editor te gebruiken. Is er nog een andere mogelijkheid, buiten het bovenstaande, om de loc werkend te krijgen?
  3. Dit heb ik inderdaad gedaan, maar de K-Trains Vectron 193 verschijnt nergens. Ik had een dag eerder de Vectron 193 aangeschaft van RSSLO (basic en 'advance'), die verschijnt wel in diverse routes in Quick Drive, alleen die heeft geen Nederlandse bovenleidingspanning of ATB, terwijl ik juist Nederlandse routes wil spelen. Ik heb niet alle payware (nog) aangeschaft die bij sommige routes wel als vereist staan, maar dat lijkt me niet een reden dat een nieuwe loc niet verschijnt?
  4. @Sjef61 Klopt, berichten hebben elkaar gekruist, zo heb ik het inderdaad staan.
  5. Hallo Kevin, cache had ik al geleegd, maar geen verschil. Het lijkt er wel op dat de bestanden in Raiworks/Assets terecht zijn gekomen, onder de map "Kal000px"
  6. Goedemorgen, Afgelopen weekend de K-Trains Vectron 193 aangeschaft, omdat deze wel de Nederlandse spanning + ATB ondersteunt. https://k-trains.com/en/produkt/vectron-class-193/ .Exe bestand gedownload, geïnstalleerd en in de juiste Railworks folder geplaatst. Normaliter zou in TSC dan de nieuw geïnstalleerde trein/loc te zien zijn wanneer je bijvoorbeeld een Quick Drive optie kiest, echter komt de loc helemaal niet ertussen te staan. Ik had reeds gemaild naar support @ k-trains.com, echter na enkele uren komt de email terug; mailbox is vol.... Wat doe ik verkeerd of zie ik over het hoofd? Ik ben redelijk nieuw in TSC. Alvast bedankt voor de hulp. Groet, Michael
  7. Ik heb de opmerking al een paar keer eerder gezien, maar nergens een oplossing gezien als antwoord. Met versie 3.0, ChrisTrains ICNG vanaf Amsterdam Centraal naar Antwerpen Centraal (Quick Drive) kom ik de volgende problemen tegen, die, na het nalezen nu, terugkerend lijken te zijn: 1. Tussen Amsterdam Sloterdijk en Lelylaan begint de ATB ineens te schreeuwen en geeft aan 'geel'. Sein erna is groen, maar sein dáárna is rood (net na het station Lelylaan). 2. Na het inrijden van de Schiphol tunnel idem dito. ATB geeft 'geel' aan op het stuk 130 km/u naar 80 km/u. Sein is groen, maar sein dáárna is rood (net na perron Schiphol) 3. Na de Schipholtunnel en vlak voor Hoofddorp idem dito. ATB geeft 'geel' aan, maar eerst volgende sein is groen. Sein erna, na station Hoofddorp is rood. 4. In de Willemsspoortunnel na Rotterdam Blaak idem dito. ATB geeft 'geel' aan, maar eerst volgende sein is groen. Eerste sein na Rotterdam-Zuid is rood. 5. Na Rotterdam Stadion idem dito. ATB geeft 'geel' aan, eerste sein is groen, daarna rood. Bij de 'gewone' seinen kan je inderdaad met TAB er langs, maar het is wel vervelend omdat je eerst moet afremmen om te kijken wat er loos is. Bij het naderen van de HSL na Hoofddorp is het eerste SMB (Stop Marker Board) bord niet te passeren zonder de noodrem te laten ingrijpen. Zelfs niet na het gebruik van TAB. Daarna kan je wel weer optrekken en handmatig bevestigen dat het spoor vrij is, dan schakelt de ERTMS weer in naar Full Supervision. Ongelukkig punt vlak voor de spanningssluis. Tegen het einde van de HSL Noord, thv Bleiswijk/Rotterdam-Noord staat het eerste 'normale' sein op rood. Ook hier kan je met TAB voorbij (sein wordt dan 'geel knipper'), maar je moet eerder al flink afremmen om bij het sein te komen. En bij het naderen van de HSL Zuid, net als hierboven geschreven thv Hoofddorp, ERTMS gebied is niet in te rijden zonder de noordrem een ingreep te laten doen. En net in België, een SMB punt geeft ook aan dat je moet stoppen, echter als je wat dichtbij bent, kan je dit opheffen met TAB en kan je weer op hoge snelheid rijden. Hopelijk kan dit opgelost worden zodat je wat 'vloeiender' de route kan gebruiken. Verder superleuke route, complimenten voor de makers!!
  8. Beste forumleden, Momenteel gebruik ik TSC op een ruim 5 jaar oude laptop, een Acer Spin 5 SP513-52N-81PE, met een Intel Core i7 processor, 8GB werkgeheugen en een Intel UHD Graphics 620 (kaart?). In combinatie met een 24" niet-HD scherm, is dit zeker niet de beste opstelling, hoewel het wel werkt, hetzij met af en toe haperingen en een blazende laptop tijdens het spelen. Het is geen gaming laptop en daar had ik hem destijds ook niet voor gekocht, ik ben nooit een gamer geweest. Vanwege het gemak / draagbaarheid overweeg ik een Microsoft Surface Pro 9. Ook initieel geen gaming laptop, maar vraag mij af of de specificaties wel ruim voldoende zijn om in ieder geval TSC beter te kunnen spelen dan nu, in combinatie met een ook nog nieuw aan te schaffen beter monitor. Ik wil sowieso gaan voor een i7 processor en minimaal 16GB RAM, maar de graphics zijn op elk model hetzelfde: Intel Iris Xe Graphics. Nu vraag ik mij af of deze grafische kaart wél voldoende is om een vloeiend spel te krijgen. Ik kan namelijk niet goed vinden of deze grafische kaart wél voldoende is of niet (ben ook niet thuis in de specificaties). Alvast bedankt voor een antwoord en/of een zet in de goede richting! Michael
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy