Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

zeepost

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Iedereen is het er roerend over eens dat deze nieuwe versie geweldig is, dus daar is geen discussie over, uiteraard. Maar........... de routes uit V1.0 reed ik ook graag. Die zijn nu dus weg na de-installatie van de oude versie. Is daar nu geen mogelijkheid meer voor? Je kan nu eenmaal niet de 2 versies naast elkaar installeren.
  2. Gerwil, Ik denk dat je me verkeerd begrepen hebt. Ik bedoel ingebouwde SSD schijven ipv. gewone mechanische harde schijven en zeker niet extern via USB. Dat gaat niet werken.
  3. Hallo Gerwil, ook ik heb al een paar jaar gezocht naar een oplossing hiervoor, maar zoals Sjef61 al zei, helemaal weg krijg je het niet. In de eerste plaats zag ik dat het bij jou op een virtuele schijf staat. Dat is al zo niet zo'n goed idee. Het systeem hierop is altijd een fractie trager als normaal en daar kan TS al zo niet tegen. Bij mij draait alles nu zo goed als vloeiend (voor zover mogelijk) maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen zover wil gaan als ik. Ik heb een budget Game PC aangeschaft met een Ryzen 3. Dus zelfs nog zwakker als jouw processor, maar wel met een 1050TI videokaart en ook 16Gb DDR4 geheugen. Ik heb in deze PC 3 afzonderlijke SSD schijven gezet. Alle drie met hun eigen Win 10Pro en eigen TS 2021. Op schijf 1 heb ik uitsluitend Nederlands materiaal en routes. Op schijf 2 alleen Zwitserland en op 3 alleen Duitsland, Oostenrijk en wat Engeland. Ik zorg er verder voor dat ik per schijf niet meer als 8 a 10 volledige routes heb staan. (wel met alle scenario's uiteraard). En dit werkt tot volle tevredenheid. (zelfs met de TS instellingen in de hoogste stand!) Misschien kun je iets met deze gegevens.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy