Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

Rob_zeeland

Hyperloop Passenger
  • Posts

    1,455
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    217

Posts posted by Rob_zeeland

  1. @Sjef61 nu ik eenmaal weet hoe ik het moet maken is het ook niet meer zo lastig.

     

    de eerste methode die ik gedaan heb is gewoon elke keer de losse kraanstukken verplaatsen en dan een keyframe zetten.. maar dan klopt het niet altijd helemaal.. als je b.v. de kraan draait dan zijn de radiussen niet helemaal het zelfde.. enz.

     

    de tweede methode is met parenting. dan is alles geconnect en beweegt alles tegelijk waardoor het dus wel de zelfde radiussen neemt maar dat vind TSC niet zo prettig blijkbaar..

     

    en dan kan je het ook nog met "bones"doen maar dan vervormen de losse kraan onderdelen.. en ik heb toch een kleine test daar mee gedaan maar dan krijg ik in TSC het zelfde effect ongeveer als met parenting.

     

    eigenlijk vermoed ik dat ik iets moet aanvinken of zo wat alles bij elkaar houd..

  2. 7 minuten geleden, RienBranderhorst zei:

    Succes nog met die locomotief

    de loc is wel een ander projectje.. de maatvoering is niet makkelijk om dat ik 0 info heb daarvan.. dus 1 op 1 gaat ie niet worden.

    Zo af en toe dan pak ik het weer op en ben inmiddels zo ver:

     

    image.thumb.png.2fbcfa60532ca298f49201e93616fd6b.png

     

    textures zitten er nog niet op..en is over het algeheel nog lang niet af..

    • Like 1
  3. das wel een vreemd probleem. af en toe heel kort of alleen een schaduw.. het lijkt mij niet dat dat zoiezo aan instelling van de graphics kan liggen.. ik weet eigenlijk niet of personen op een perron verdwijnen als je scenery density te laag heb staan.. ik zou de bestanden eens controleren met steam. en zien of je graphic driver up to date is.. of eens een reinstall daar van doen.

     

    wat voor grafische kaart heb jij, is deze toereikend voor de game?

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy