Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

Alola

Hyperloop Passenger
  • Posts

    1,494
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Alola

  1. Volgens mij kun je het beste op de Tab toets drukken om toestemning te vragen om te passeren. Ik weet dat Coha seinen niet altijd reageren op zo'n toets. Anders kun je op toets 9 drukken om de 2D map te openen. Klik dan op Centre player en kijk of jouw pad blauw is en of die voorbij dat sein doorloopt. Is dat het geval kun je dat sein negeren

  2. Scenario staat in de goedkeuringswachtrij. Ik ga straks de boveleiding van Tankje opnieuw installeren.

     

    Edit: Ik heb een paar youtube videos vergeleken, onder andere die van Koplopermau en ik zie dat hij ook bovenleiding bij Hardenberg mist. Het lijkt erop dat dit gewoon een fout in de route zelf is, Het is niet erg, maar wel irritant. Het probleem is dus opgelost. Dank voor de hulp Sjef en Trains-XP!

     

    • Like 1
  3. 20240401212232_1.thumb.jpg.c3c483d1805b49f03ef261bd6e9d1274.jpg20240401212224_1.thumb.jpg.7cfed5ef1dfd71b87099c5d41b859035.jpg

     

     

     

    Goedenavond beste leden van Simtogether.com!

     

    Ik heb dit keer 2 vragen:

     

    Ik heb net een scenario gemaakt voor de Vechtdallijnen, maar als ik hem wil uploaden krijg ik 2 catergoriën scenario's 2.0 (oud) en scenario's v 3.0. De meest actuele versie is 3.5 beta. Ik vraag me af waar ik mijn scenario moet zetten.

    De route ziet er prachtig uit, maar bij station Hardenberg lijk ik bovenleiding te missen (zie screenshots). Ik heb TS Tools de route laten controleren en ik krijg als missing Tankje hoogspanningsmast.bin en ik dacht hem wel geïnstalleerd te hebben, maar dat blijkt dus niet zo.

     

    Zou iemand mij hiermee kunnen helpen?

     

    Alvast bedankt voor de hulp!

  4. @marvixx, er bestaat op dit forum een vinkje en daarmee kan je een antwoord als beste waarderen. Dan zorg je ervoor dat jouw vraag als opgelost komt te staan en hebben mensen met vergelijkbare problemen snel een oplossing.

  5. Daar heb je gelijk in @Trains-xp. Ik heb gekeken op de 2D map en daar staan alle stations tot en met 's Hertogenbosch in inclusief de lijn richting het emplacement van Elzenburg, alleen is de rest van de route vanaf Wijchen niet voorzien van scenery en ook niet van bovenleiding.

  6. Hoi ThijsEsq! Het klopt dat Noord Oost Nederland geen startlocatie heeft. Wat je kan doen is een quick drive scenario starten, dan op World editor en dan moet je bijvoorbeeld een Free Roam scenario marker invoegen, dan opslaan en dan kun je een nieuw scenario maken. Wat je ook kan doen en deze manier is iets makkelijker. Je maakt een nieuw scenario met als locatie route orgin. Dan ga je naar de 2d map, toets 9 en dan ga je naar de betreffende locatie en doe je Cntrl + linkermuisklik. Dan kun je bij de coordinaten op het play knopje drukken en kom je op jou startlocatie aan. Enige nadeel is dat wanneer je bij een Free Roan scenario in het drive menu op start klikt kom je nog steeds op een plek in the middle of nowhere terecht. Beste wat je kan doen als het om een Free Roam scenario gaat is om direct op de locatie op te slaan. Dan ben je gelijk bij jouw trein.

  7. Goedenavond beste leden van Simtogether.com! Ik heb weer even een vraagje en deze is speciaal voor het DEC team. Net zie ik dat de Fyra ICNG is geüpdate waarvoor mijn dank. Alles ziet er schitterend uit, behalve de frontseinen. Als ik de frontseinen aan doe heb ik zowel voor als achter missing textures... Weet iemand hoe dit gebeurd is en hoe dit op te lossen is? Voor de zekerheid voeg ik hierbij twee screenshots van mijn probleem toe.20240120235442_1.thumb.jpg.77efa8dcf9448c3d5f9701113592afd8.jpg20240120235437_1.thumb.jpg.3018116cab95e6a3aa5096e7f77b25d3.jpg

  8. Hoi Richard,

     

    Volgens mij kan je TS gewoon updaten, omdat DTG de update die alles kapot maakte ongedaan heeft gemaakt. Bij mij werkt alles.

     

    Ik adviseer je wel om alles van je TS even te backuppen, dus bijvoorbeeld naar een verwisselbare harde schijf te kopiëren.

  9. Zie je de Traxx staan in de Assets map? Die kan je vinden door naar de Railworks map te gaan, daarna op Assets te klikken en dan op Christrains en vervolgens op NS Traxx 186 and I CRmh wagons. Dan kun je op Railvehicles klikken en dan zie je de versies staan die jij in je bezit zal hebben. Zie je version NS, version NMBS of version NS grey niet, dan ben ik bang dat je hem opnieuw komt aan het installeren helaas. 

  10. Sommige treinen, bijvoorbeeld de Flirt, SNG, Traxx+ICRmh en de ICNG van Christrains hebben een stand van de verlichting en die heet groot licht. Hoe je die kan aanzetten staat per trein aangegeven in de handleiding van de betreffende trein.

  11. Even een opmerking: Doordat ik de BR 101 IC expertline en de IC Wagens niet heb, zal de afscheidsrit eerst worden gereden met IC Eurofirma wagens. Als ik de benodigde rijtuigen heb zal ik het scenario updaten. Aanvankelijk zou het scenario ook worden gereden met 2 clean 1700'en, wel de juiste nummers zonder opschriften. Nu het DCR pakket geüpdate is zal ik de spelerstrein even moeten aanpassen.

  12. Hallo beste leden van Simtogether,com!

     

    Vandaag 19 november 2023 was de afscheidsrit van de 1700. Om in TS ook een waardige afscheidsrit voor deze locomotieven te houden ga ik een scenario maken op de Ijssellijn, dit is weer eens iets anders, dan de hele tijd Hamburg-Lübeck. In dit scenario rijden we met de 1761 en 1750 met tussen de locs de welbekende DB IC rijtuigen. Het zal een iets anders zijn dan de originele afscheidsrit, maar ik ga er voor zorgen dat deze loc ook in TS een waardig afscheid krijgt.

    • Like 1
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy