Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

rayen2109

Handcar Traveller
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About rayen2109

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Weet iemand hoe ik dit goed moet downloaden. Ik heb het gedownload alleen hoor ik de nieuwe geluiden niet?
  2. rayen2109

    Sound VIRM

    Hallo, Als ik in de irm of de virm rij hoor ik van binnen geen geluid. Het geluid doet het dus niet bij mij. Als ik mezelf buiten de trein verplaats hoor ik het geluid van de trein wel. Het gaat om het geluid als de trein van 0 km h accelereert. Weet iemand waarom ik het geluid van de trein niet kan horen? Alvast bedankt.
  3. rayen2109

    Naam treinen?

    Hallo allemaal. Als ik de betuwe route download zie ik een plaatje van deze treinen. Weet iemand waar ik deze treinen kan kopen/downloaden? Alvast bedankt.
  4. hallo allemaal mijn naam is Rayen, Ik zat naar de Retro Canvas Route te kijken en het leek mij wel interessant, ik weet alleen niet hoe de kaart van de route eruit ziet/ Heeft iemand misschien een map van de route ? alvast bedankt
  5. Ik snap het deel waar ik bestanden en foto's moet toevoegen niet kan je dit volledig uitleggen hoe ik vanaf daar verder moet en wat de stappen dus zijn.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy