Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Wietse98

Handcar Traveller
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Wietse98 last won the day on September 16 2021

Wietse98 had the most liked content!

Reputation

5 Neutral

About Wietse98

  • Birthday 05/04/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

    Prachtige route. Toen nu toe een van de meest realistische. Zeer omvangrijk en vol met scenery. Hier is erg veel tijd in gestoken. Wat zijn bijvoorbeeld stations zoals Rotterdam en Breda toch prachtig gebouwd. Top! Ben erg benieuwd naar de mogelijke toekomstige aanpassingen aan de HSL lijn.
    De Vechtdallijnen route v2 is een van mijn meest gereden routes sinds ik Train Simulator speel. Nu is versie 3 uit. Zeer mooi uitgebreid en geüpdate qua assets en scenery. Complimenten! Zo zijn de stations erg mooi gemoderniseerd en de omgeving scenery en textures zijn goed aangepakt. Realiteitsgehalte wordt zo verhoogd. Een naar mijn inziens geslaagde update!?
  1. Heb ik geprobeerd Sjef, maar het probleem blijft hetzelfde. Ik kan het installatiebestand ook niet uitpakken, in de zin van dat ik de asset bestanden handmatig in de goede mappen kan zetten. Zijn deze bestanden nog op een andere manier te verkrijgen?
  2. Het is alleen de benaming van de map die afwijkt. Hoort inderdaad Steam te zijn, maar is dus anders. Mijn Steam account is verder gewoon legaal hoor. ? Het gaat er alleen om dat de installatie van dat Dutch Roads pack niet voltooid kan worden omdat de pop-up blijkbaar niet de vereiste assets van RW Austria kan zien. Terwijl dat vereiste asset pakket dus wel aanwezig is ...
  3. Ja dat klopt wel. Het pad heet wat anders inderdaad, foutje bij instellen van Steam op mijn nieuwe computer. Het ding is; bij het installeren van de assests gaat dit gewoon goed. Behalve dus bij dit asset pakket.
  4. Dag beste mensen, Een klein probleempje met het installeren van een asset pack. Het betreft het Dutch Roads Pack van provider DutchDriver. Zoals in het begin van de installatie pop-up wordt vermeld moet eerst het originele wegenpakket van RW Austria worden geïnstalleerd. Dat heb ik gedaan, gecheckt en al. Echter blijf ik tegen het probleem zoals te zien in de afbeelding hieronder aan lopen. Weet iemand hoe dit valt op te lossen? Als ik het goed heb wordt dit wegenpakket in ieder geval bij de route "Achterhoek en Twentelijnen" gebruikt? Telkens als ik een scenario van deze route uitvoer is alles zichtbaar, behalve de helft van alle autowegen.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy