Jump to content

Feisal

Handcar Traveller
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Feisal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dankjewel, maar zo heb ik het ook uitgevoerd.
  2. Dank je wel Sjef. Ik liep natuurlijk weer tegen een ander probleem aan en heb op desbetreffende pagina een vraag gesteld. Thanks voor je advies tot dusver. Ik hoop dat jij of iemand anders mij verder kan helpen. Mvg.
  3. Goedendag allen, Ik heb gisteren gereageerd op een topic waar ik aangaf voor mijn zoontje de HvN route te willen installeren, zonder geluk. Ik werd gewezen op TS-tools. Die heb ik ged/l maar dat verliep ook niet vlekkeloos. Zie bijgaande screenshots. Ik doe dit voor mn achtjarige en ben zelf weinig bekend met al deze programma's. Kan iemand mij svp op weg helpen? Dit is echt frustrerend lol. Bvd.
  4. Hey Sjef, dank voor de snelle reactie. Ik ga eerst even aan de slag met TS tools en dan laat ik je meer weten. Bedankt!
  5. Goedendag allen, Ik heb een paar weken geleden HvN gedownload voor mijn zoontje. Ik ben zelf niet echt thuis in train simulator maar heb een tijdje geleden wel het starterspakket geinstalleerd. Na wat onderzoek lukte dat, maar HvN krijg ik niet aan de praat. Nu zit ik hier met een zeer verdrietige achtjarige. Is er ajb iemand die mij stap voor stap kan begeleiden door dit proces? Ik heb de handleiding etc gelezen maar ik kom er niet uit. Zware noob dus. Mvg, Vader van huilend kind.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy